Culorile exterioare disponibile pentru BMW X1

BMW a lansat ieri minisite-ul X1, si noi am aruncat o privire ca sa vedem ce mai e nou. Campania BMW Joy este prezenta cam in toate materialele lor de marketing, dar nu lucru acesta ne intereseaza astazi.

Ce am vrut noi sa aflam, a fost sa vedem ce culori vor fi disponibile pentru X1. Pana acum, am aflat ca Marrakech Brown este o culoare exclusiv pentru X1, apoi am vazut clasicul si superbul Alpine White, dar toate celalate culori, care sunt prezente pe minisite, erau inca necunoscute de noi.

Deci, fara alte formalitati, sa enumeram paleta de culori: Black non-metallic, Black Sapphire metallic, Titanium Silver metallic, Deep Sea Blue metallic, Vermilion Red metallic, Space Grey metallic, Cashmere Silver metallic, Graphite Blue metallic, Tasman metallic si Sparkling Bronze metallic.

Si cum noua ne place intotdeauna sa alegem o culoare preferata, de data aceasta este Vermilion Red metallic, motivele fiind – liniile de design sunt mult mai evidente si mai accentuate purtand aceasta culoarea si asta o face prima noastra alegere.

sp32-20090702-221948


BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account