Noi imagini BMW Seria 7 cu pachetul M Sport

Cu toate stirile recente despre BMW X1, am uitat sa va aratam cele mai recente fotografii cu Seria 7 purtand pachetul M Sport.

Pachetul M Sport este prezent pentru prima data la BMW Seria 7.

BMW Seria 7 este caracterizata nu numai prin designul sau puternic, confort suprem si caracteristici inovatoare, dar si de motoarele dinamice si de tehnologia superiora a suspensiei, precum si de fascinanta performanata sportiva.

Acum, acest punct forte al BMW Seria 7 poate fi accentuat pentru prima data de catre un pachet BMW Sport, evidentiind atat exteriorul cat si interiorul masinii, transformand-o cu adevarat in ceva unic.

P90048509

In combinatie cu pachetul M Sport, clientul are, de asemenea, posibilitatea de a alege si o culoare exclusiva, negru carbon metalizat, in afara de sase alte culorile disponibile.

Look-ul dinamic al masinii este rotunjit de rotile M de 19-inch din aliaj usor, infatisand dimensiuni diferite la pneurile fata si spate. Ca si optiune exista, de asemenea, si roti M de 20-inch.


Si nu in ultimul rand, controlul electronic BMW Dynamic Drive va fi prezent pentru Seria 7 cu pachetul M Sport. Scaune sport cu tapiterie din piele, volanul M multifunctional din piele si pedalierul M subliniaza caracterul activ al acestei limuzine de lux.

BMW 760i si BMW 760Li vin, in cele din urma, cu captuseala plafonului BMW Individual fabricata din alcantara antracit, precum si panouri interioare din lemn de inalta calitate.

Pachetul BMW M Sport este disponibil pentru toate modelele Seriei 7.

[Sursa: BMW ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account