BMW Seria 5 2011 – Cele mai bune Fotografii Spion

Baietii de la Bimmerpost aduc noi imagini spion cu modelul de test Seria 5 reperat in München.
Asa cum am anuntat saptamana trecuta, prototipurile primei faze de evaluare sunt testate in prezent, o indicatie a faptului ca, intr-adevar, am putea vedea noul Seria 5 complet dezvaluit inainte de sfarsitul anului.

Surse din cadrul companiei vorbesc de o lansare oficiala la Geneva Motor Show in martie 2010.

Mentinand in acelasi timp clasa si alura sportiva a unui Seria 5, noul model va juca un rol important in strategia EfficientDynamics. O serie de caracteristici ale acestei tehnologii vor fi disponibile in noul 5, de la regenerarea energiei de franare la rotile aerodinamice special concepute. Fiecare detaliu conteaza atunci cand este vorba de eficienta combustibililor.

bmw-5-1-654x435

Doua modele hibride sunt, de asemenea, luate in considerare de catre BMW, impreuna cu ambele motoare diesel si benzina.

Noul 5 va avea un design unic, care se va diferentiaza de la sine fata de alte modele din cadrul brandului, o indicatie ca BMW vrea sa stea departe de numele pe care consumatorii ar putea eticheta masina, „mai micul Seria 7”. Masina isi va mentine tipica distributie de greutate 50-50 si se zvoneste ca ar putea cantari mai putin decat actualul model.


bmw-5-6-654x409

Calitatea interiorului a fost avansata cu multe detalii de design importate din Seria 7, precum si din noul 5 GT. Se spune ca va fi la acelasi nivel cu 5 GT atunci cand este vorba de calitate si design.

Daca va intrebati care este culoarea exterioara de pe acest 550i, ei bine, ne uitam la Sophisto Grey, culoare disponibila si pe noul Seria 7.

Cu apropiera evenimentului Frankfurt Motor Show, ne asteptam ca mai multe informatii sa fie eliberate de BMW.

[Fotografii prin Bimmerpost]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account