Brooks Brothers
BMW M3
IND-Distribution: BMW Individual Atlantis M3 E90

IND-Distribution: BMW Individual Atlantis M3 E90

IND-Distribution dezvaluie cel mai recent proiect al lor: Atlantis, primul BMW M3 E90 cu plafon din fibra de carbon.

Cand vine vorba despre Atlantis, primul lucru care trebuie mentionat este culoarea. Valabila numai prin programul BMW Individual, program ce ofera entuziastilor BMW o masina unica, si cu acordul expres al directorului de la BMW Individual, BMW Atlantis Metalic este ca o palma data masinilor argintii, albe si gri. Atlantis Metalic este o combinatie intre albastru Estoril si albastru Avus cu usoare umbre de verde.

at11-655x436

Tot staff-ul celor de la IND au stiut sa lucreze cu mare grija, modicarile gresite ar fi dus la esecul acestei masini, drept urmare acestia au inceput proiectul prin selectarea pieselor si pregatirea diverselor componente ale masinii cu opt luni inainte de data de livrare.

Proiectul M3 Atlantis IND este singurul M3 E90 ce prezinta aceasta culoare din lume si singurul M3 E90 ce incorporeaza un plafon complet din fibra de carbon. Evident ca si rotile trebuiau sa fie pe masura, iar cele propuse sunt unice in America, locul de unde provine clientul. Numeroase alte piese de design si de performanta IND au fost incluse, de asemenea, in masina.


Articolul complet

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. BMW M3 in nuanta Atlantis Blue

    25/07/2012 at 10:39

    [...] Am mai intalnit nuanta si in urma cu cativa ani, pe un BMW M3 modificat de IND Distribution. [...]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.