Zvonuri: Conceptul BMW Active Hybrid 5 va fi dezvaluit la Salonul auto de la Geneva

Zvonul zilei suna in felul urmator: BMW are de gand sa dezvaluie un concept ActiveHybrid bazat pe noua Seria 5. Locul ales pentru aceasta neasteptata lansare? Salonul auto de la Geneva din 2010 unde BMW are de gand sa prezinte mai multe “suprize”, cum sunt denumite de catre cei apropiati BMW.

In timp ce Seria 1 coupe ActiveE este planificata sa debuteze la Detroit luna urmatoare, zvonurile ne indica sa fim cu ochii pe salonul auto din Elvetia.

Cam care ar fi ideea din jurul conceptului ActiveHybrid 5? Mai intai, ca va fi primul hibrid bazat pe Seria 5, asa cum 7 Hybrid a fost pentru nava-amiral. Dar iata unde devine interesant: se va renunta la motorul mare si puternic V8 care echipeaza ActiveHybrid X6 si ActiveHybrid 7, si se va opta pentru un motor cu sase cilindri care produce 218 CP, si carora li se vor adauga cei 40 CP produsi de un motor electric.

BMW Seria 5

Modelul din imagine este un Seria 5 sedan si nu conceptul real.

Conceptul va fi prezentat in aceeasi nuanta metalica Bluewater, deja specifica conceptelor hibride, si va avea mai multe elemente aerodinamice: garda mai scazuta la sol, praguri mai bine reliefate si capace de roti mai aerodinamice cu scopul de a reduce rezistenta aerului.

Varianta care va intra in productie este planificata sa apara – sau mai bine zis se zvoneste ca va aparea la sfarsitul anului 2010.

Nu suntem 100% siguri de acest lucru, dar daca se-ntampla, de-aici ati aflat prima oara.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account