Brooks Brothers
BMW Seria 5
BMW Seria 5 2011 – Fotografii de la lansarea internationala de presa

BMW Seria 5 2011 – Fotografii de la lansarea internationala de presa

2011-bmw-5-series-portugal-04

Iata primele fotografii cu modelul real, surprinse la Lansarea internationala de presa pentru BMW Seria 5 2011, ce a avut loc la Lisabona. Cei de la Autospies au publicat fotografii noi ale limuzinei sportive de lux care reprezinta “nucleul brandului”, dupa cum a declarat Adrian Von Hooydonk intr-un interviu acordat colegilor de la BMWBlog.com.

Pe parcursul a cateva zile, jurnalistii auto vor avea ocazia sa admire si sa conduca noul cinciar. Luni va veni si randul lui Benny – Redactorul sef al publicatiei-sora BimmerToday – sa stea in spatele volanului noului model.

Inainte sa urmariti fotografiile, dati-ne voie sa va oferim un citat de-al lui Adrian Von Hooydonk:

Comparativ cu E60, poate ca F10 este mai evolutiv decat este revolutionar. Dar cred ca e o evolutie in sensul BMW, deoarece aceasta masina a fost dezvoltata pe directia elegantei si a sportivitatii sporite. Si BMW exact asta reprezinta, aceasta combinatie de eleganta si sportivitate.

Seria 5 este nucleul acestei marci, este masina care defineste cu adevarat brandul, deoarece clientii Seria 5 sunt persoane care conduc pe distante lungi, carora le place sa conduca si care cunosc si istoria designului BMW.

Asadar, Seria 5 trebuie sa fie 120% BMW, asta spun uneori si cred ca noua Seria 5 chiar este astfel.

Puteti vedea galeria foto completa pe site-ul Autospies.

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. [...] am avut ocazia sa vedem cateva fotografii cu noua limuzina sportiva de lux din timpul prezentarii BMW, sustinute de Adrian von Hooydonk si alte personalitati BMW implicate in [...]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.