Video: MINI Countryman

P90055082

MINI Countryman a fost prezentat saptamana trecuta, iar acum sunt disponibile online materialele video obisnuite dupa o astfel de lansare.

Noul MINI Countryman va fi lansat oficial la Salonul auto de la Geneva in martie, si va fi pus in vanzare in lunile ce vor urma. MINI Countryman intra pe piata cu o gama de trei motorizari pe benzina si una diesel; puterea livrata variaza de la 90 CP la MINI One D Countryman pana la 184 CP la MINI Cooper S Countryman.

In varful gamei, propulsorul pe benzina de 1,6 litri cu patru cilindri este dotat pentru prima oara nu numai cu un turbocompresor twin-scroll si injectie directa, ci si cu admisie variabila.

Modelul Countryman a primit ca dotare standard transmisia manuala cu sase rapoarte, transmisia automata cu sase rapoarte fiind disponibila optional.

MINI Cooper S Countryman si MINI Cooper D Countryman sunt echipate cu sistemul de tractiune integrala MINI ALL4, un diferential electrohidraulic variind distributia fata/spate. In conditii normale de rulare, pana la 50% din puterea motorului este livrata rotilor din spate, iar in conditii extreme, procentul poate creste pana la 100%.

MINI Countryman ofera in mod standard patru locuri, fiind disponibila optional si gratuit si o bancheta spate cu trei locuri. Habitaclul primeste, printre altele, un volan multifunctional cu tempomat si o consola centrala care se prelungeste pana la pasagerii din spate.

In Europa, modelul va fi lansat in toamna acestui an, iar in SUA la inceputul lui 2011.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account