Video: Publicatia i-Motor analizeaza BMW Seria 5 GT

BMW Seria 5 GT

Jurnalistii britanici de la i-Motor au testat recent modelul controversat BMW Seria 5 GT. E vorba de una din masinile care nu arata extraordinar in fotografii, dar care impresioneaza in persoana, si despre care se spune ca a depasit deja asteptarile BMW in ce privesc vanzarile.

Lansat anul trecut, BMW Seria 5 GT, prescurtare de la Gran Turismo, se bazeaza pe platforma noului BMW Seria 7 si fost construit pe acelasi principiu care a facut vehiculele Gran Turismo atat de populare: un automobil de lux de inalta performanta, destinat rularii pe distante lungi.

“E un SUV? Un break?” Probabil ca multi dintre noi si-au pus aceleasi intrebari, dar adevarul e ca modelul 5 GT deschide o noua nisa de piata care incepe incet sa atraga jucatori noi din partea concurentilor BMW.

BMW Seria 5 GT este prima masina construita de BMW de la interior catre exterior, si nu e doar un vehicul unic si impozant –unii ar spune ca e chiar ciudat – ci care impune noi standarde de lux interior in gama automobilelor BMW.

Dar sa privim analiza facuta de cei de la i-Motor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account