O noua randare: BMW Seria 6 2011

BMW-6er-2012

BMW Seria 6 e un alt model care va primi o infatisare noua anul acesta. Programat pentru lansare in 2011, familia de modele Seria 6 va continua sa cuprinda versiunile cunoscute: Coupe, Cabrio si M6. Mai multe zvonuri mentioneaza posibilitatea lansarii unei a patra versiuni, un model coupe cu patru usi care ar purta numele GT.

La doar cateva luni distanta de prezentarea oficiala, jurnalistii auto continua sa realizeze randari ale noului model. Aceasta reprezentare recenta, generata pe calculator, ne indica o infatisare avangardista a noului sesar. Desi nu foarte evidente, cateva elemente de design ale conceptului CS pot fi totusi identificate in randare.

Versiunile coupe si cabrio ale generatiei viitoare Seria 6 se vor diferentia radical de stilul actual al modelelor. Seria 6 actuala genereaza pareri impartite datorita spatelui in stilul „Bangle butt”, dar se zvoneste ca varianta redesenata a sesarului va fi un autovehicul „super suplu”.

BMW Seria 6 2011 este putin mai lung si mai lat decat modelul actuala. Va avea console mai scurte si o linie a caroseriei mai joasa, ceea ce-i va conferi un look mai musculos.

Chiar daca rapoartele initiale indicau un plafon hardtop in echiparea decapotabilei, surse de incredere mentioneaza faptul ca plafonul soft-top va ramane singura optiune disponibila pentru aceasta versiune.

In ce privesc motorizarile, noua Seria 6 va avea o combinatie de motorizari pe benzina si diesel. Varful de gama va fi modelul 640d, propulsat de motorul diesel N57 turbo cu sase cilindri, ce produce 306 CP.

Modelul 650i va fi cea mai puternica motorizare oferita, si va fi propulsat de motorul V8 Twin-turbo de 4,4 litri.

BMW Seria 6 2011 va fi pus in vanzare in 2011, dupa ce va fi prezentat la sfarsitul acestui an, in noiembrie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account