Poze spion: BMW Seria 6 2012 Coupe reperat pentru prima oara

BMW Seria 6 coupe-poza spion

Dupa luni de zile in care am vazut numai poze spion cu Seria 6 cabrio, iata ca-si face aparitia si viitoarea generatie Seria 6 coupe. Prototipul a fost reperat destul de camuflat – sub modelul de camuflaj cu care ne-am obisnuit deja aflandu-se si piese false de caroserie, din plastic.

La partea frontala, in ciuda camuflajului, putem recunoaste influenta de la conceptul CS, mai ales la forma farurilor.

Privind din lateral, se intrezareste un design foarte suplu si elegant, ce confirma intr-un fel declaratia anterioara a lui Jim O’Donnell, CEO-ul BMW North America, ce si-a exprimat entuziasmul fata de noua generatie Seria 6 ce va fi lansata in 2011, denumind-o “Cel mai frumos model BMW de multi ani”.

Si in partea din spate gasim elemente ce ne aduc aminte de conceptul CS. Capacul portbagajului este integrat in caroserie si se curbeaza in jurul aripii spate.

Fara nicio indoiala se observa ca noul sesar a crescut in dimensiuni, fiind mai lung si mai lat decat generatia actuala.

Optional, noul BMW Seria 6 va putea fi dotat cu un panou solar.

Este luata in calcul si dezvoltarea unui model ActiveHybrid 6 Coupe, cel mai probabil cu aceeasi dispunere a sistemelor ca la modelele X6 sau 7 hibride.
Vor fi oferite doua motorizari diesel, 640d si 650d. Iubitorii motoarelor pe benzina vor avea de ales intre 640i propulsat de motorul cu sase cilindri, si 650i echipat cu propulsorul varf de gama cu opt cilindri, bazat pe V8-ul twin-turbo.

Mai intai va fi dezvaluit modelul Seria 6 cabrio, urmat la scurt timp de versiunea coupe.

[Pentru mai multe fotografii, vizitati MotorAuthority]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account