Randari BMW Seria 3 2012 – versiunile Coupe si Cabrio

dreicabrio

Iata o noua incercare de a previziona infatisarea unui viitor model BMW. De aceasta data, e randul revistei germane Autobild sa ilustreze in viziunea lor viitoarea generatie BMW Seria 3 coupe si cabrio.

In acelasi timp sursa Scott27, isi insoteste randarile cu cateva informatii proprii, oferindu-ne o idee generala referitor la ce ne putem astepta sa vedem la viitoarea generatie Seria 3, cel mai important model din gama BMW.

Ce se cunoaste despre viitoarele modele F32 si F33? Ideea de a utiliza un design exterior diferit fata de versiunea sedan, care a inceput cu E92, continua si la viitoarea platforma, deoarece acest lucru a permis modelului E92 sa fie interpretarea cea mai de succes a unui coupe sport compact a celor de la BMW.

2012-3-B

Ce va continua sa diferentieze masina si mai mult va fi includerea unor forme diferite pentru blocurile optice fata si spate, si o reliefare mai buna a partilor laterale ale masinii.

Farurile vor completa noua infatisare a coupe-urilor, care va fi vazuta odata cu noul sesar, si blocul optic principal va avea dedesubt o scobitura. Aceasta va conferi o infatisare mult mai dramatica partii frontale, pentru a distinge masina de versiunea sedan.

Blocurile optice fata sunt mai ascutite pentru a defini linia caracteristica noii familii a treiarului, incepand cu viitorul X3 F25. Grila rinichi devine mai ascutita la colturi, dar acolo unde cele doua grile se intalnesc, marginile vor fi usor rotunjite.

dreicabrio2

Linia care apare la partea spate a conceptului CS, la Seria 7 si acum si la Gran Coupe si Seria 6 nu e la fel de pronuntata. Linia ramane pe flancurile laterale, dar in loc sa urce spre arcele rotilor, creaza o forma triunghiulara alungita, care scade in acelasi timp in latime pe masura ce se prelungeste spre arcul rotii spate.

Spatele masinii se va indeparta din nou de la modelul sedan, ca in cazul lui E92. Daca noul sedan va primi stopuri clasice BMW in forma de L pentru a asigura continuitatea, noile versiuni coupe si cabrio ale treiarului vor avea o infatisare stilata, inspirata de versiunea actuala a masinii.

Modelul actual BMW Seria 3 cabrio a fost un mare succes pentru BMW, mai ales odata cu includerea unui plafon pliant, care a crescut vanzarile pentru versiunea cabrio. Desi e prea devreme sa spunem daca F33 va pastra un plafon hard-top, se pare ca acest tip de plafon nu va fi eliminat, mai ales in conditiile in care BMW a pus la punct la fabrica sa din Regensburg o capacitate de productie de mai multe milioane de Euro pentru a construi si a instala plafoane hardtop.

Desi nu sunt exacte, incorecte din punct de vedere al proportiilor si destul de primitive, randarile de mai jos va dau o idee despre cum va arata noua masina.”

Parerea noastra? E prea devreme pentru detalii complete, dar pe masura ce ne apropiem de finalul anului, prototipurile de test vor incepe sa-si mai piarda treptat din camuflaj, astfel ca vom putea vedea mai multe detalii specifice de design. In conditiile unei concurente sporite din partea Audi, BMW nu are loc de erori cu noul BMW Seria 3, iar asteptarile in cadrul companiei si ale publicului in general sunt foarte mari.

drei

[Randari realizate de Autobild.de]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account