BMW Seria 1 M Coupe: mai multe detalii si fotografii

27474_bmw_1er_10_cp_m_erlkoenig_onlocation_2

Intr-un interviu acordat M-Power, Dr. Kay Segler, seful Diviziei M, a dezvaluit mai multe detalii despre noul model BMW Seria 1 M Coupe.

Cum ar putea fi un astfel de model?
Acest model va avea la baza modelul BMW Seria 1 Coupé si va fi orientat catre elementele esentiale – fascinatia la rulare. Si va reflecta si multa dragoste pentru detalii.

Se va numi acest model BMW M1?
Am discutat si acest aspect. BMW M1 e un nume cu puternice asocieri ca si istorie. Asa ca am decis sa urmam a doua noastra metoda de denumire. Pentru a urma traditia lui BMW Z4 Roadster si a modelelor actuale BMW X5 M si X6 M vom adauga simbolul ce identifica marca noastra la sfarsitul numelui, astfel ca noul nostru model se va numi BMW Seria 1 M Coupé.

Cand ne putem astepta la mai multe informatii?
Vom publica mai multe informatii inainte de Craciun. Si am putea dezvalui detalii si mai devreme. Asteptati si veti vedea!

bmw seria 1 m coupe

Unde va fi disponibila informatia?
Va puteti inregistra aici pe M-Power.com. Astfel veti fi siguri ca nu veti rata niciun detaliu despre BMW Seria 1 M Coupé.

De cand va fi disponibil la vanzare BMW Seria 1 M Coupé?
Va puteti astepta ca primele vehicule sa ajunga la clienti in prima jumatate a anului 2011.

Ce altceva ne mai pregatiti pentru viitor?
Fanii BMW M ar trebui sa se astepte la mai multe si in a doua jumatate a anului 2011. Vom prezenta noua generatie BMW M5 cu motorul V8 turbo. Dar haideti sa discutam despre aceste detalii altadata.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account