Video spion: Viitorul BMW Seria 6 Cabrio

Cei de la LeftlaneNews au surprins recent viitorul BMW Seria 6 Cabrio in timpul unor teste in jurul Munchenului.

Dupa cum se poate observa si din videoclipul spion, BMW Seria 6 2012 este putin mai lung si mai lat decat modelul actual. Va avea o consola spate mai scurta si o linie a caroseriei mai joasa, ceea ce-i va conferi un look mai musculos. Noul BMW Seria 6 2012 nu va fi un frate geaman al mult aclamatului si indragitului concept CS, dar unele elemente de design ale conceptului anulat CS-ului si ale modelului recent prezentat Gran Coupe isi vor gasi expresia in designul final al masinii.

Liniile de design indica o masina foarte supla si eleganta, si ne asteptam sa descoperim sub camuflaj si o serie de suprafete concave/convexe, ce vor infrumuseta aspectul sportiv si luxos al noului sesar.

La interior, multe elemente de design sunt preluate de la noul Seria 5 si Seria 7, incepand cu volanul multifunctional, compartimentarea instrumentelor de bord sau consola centrala. Diferenta majora se vede la sistemul de navigatie. Sistemul iDrive cu LCD nu este integrat in bord ca si la generatia actuala, ci e amplasat mai degraba deasupra acestuia, intr-o pozitie verticala.

Modelul BMW Seria 6 2011 va fi dezvaluit in septembrie la Salonul auto de la Paris.

[Sursa: LeftLaneNews via BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account