Editie limitata BMW M3 Tiger, destinata pietei chineze

BMW continua sa sarbatoreasca aniversarea a 25 de ani de M3 prin lansarea unui model in editie limitata, destinat pietei chineze. Denumit M3 Tiger, pentru a aniversa Anul Tigrului in China, noul M3 in editie limitata va beneficia de nuanta Fire Orange Metallic intalnita deja pe modelul M3 GTS.

Pe langa faptul ca va avea un exterior unic, accentuat de multe elemente de culoare neagra, M3 Tiger va fi echipat cu jante 359M de 19 toli, vopsite in culoarea neagra, ca si prizele de aer de pe capota. Si grila rinichi si tevile de evacuare cromate sunt tot in culoarea neagra.

La interior, editia limitata M3 Tiger va avea tapiterie de piele neagra Novilla, cu cusaturi portocalii contrastante, iar tetierele vor purta un logo unic cu cap de tigru. Pentru a se diferentia si mai mult de alte editii limitate M3, pragurile usilor vor fi si ele inscriptionate cu un logo Tiger Edition in nuanta Fire Orange Metallic.

Vor fi puse in vanzare doar 250 astfel de exemplare. Detaliile despre pret si fotografiile urmeaza sa fie publicate in curand.

[Sursa: BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account