Zvonuri: BMW Seria 6 Shooting Brake va fi dezvaluit la Paris

Zvonul saptamanii vine din Marea Britanie, de la revista AutoExpress si se refera la modelul mult discutat BMW Shooting Brake ce are la baza caroseria noului Seria 6 si a lui Gran Coupe. Potrivit revistei, Dr. Klaus Draeger, Directorul departamentului de Cercetare si Dezvoltare al BMW a lasat sa se inteleaga ca firma se gandeste la o versiune Shooting Brake a noii Seria 6.

Dr. Draeger mentioneaza ca masina a fost deja construita in forma de concept de catre Directorul de design Adrian Von Hooydonk. Conceptul Seria 6 Shooting Brake ar putea fi dezvaluit la Salonul auto de la Paris din octombrie.

Pentru a da nastere la si mai multe speculatii, aceeasi publicatie mentioneaza faptul ca BMW ar putea sa ‘recicleze’ numele Gran Turismo si sa-l foloseasca la concept, si se va folosi de reactia publicului in urma expunerii conceptului in cadrul evenimentului pentru a decide daca va da unda verde productiei masinii.

Fiind bazat pe modelul Gran Coupe cu patru usi expus anul acesta la Salonul auto de la Beijing, conceptul Shooting Brake face parte din planurile marcii de a spori interesul consumatorilor pentru viitoarea generatie Seria 6.

Ca intotdeauna, va sfatuim sa fiti circumspecti in legatura cu aceasta stire, dar in acelasi timp recunoastem ca modelul a fost mentionat in trecut si de alte surse de incredere.

In 2009, modelul Shooting Brake bazat pe Seria 6 a fost taiat de pe lista BMW, in mare parte datorita climatului economic si a investitiilor in EfficientDynamics si Project i.

Din sursele noastre, BMW Gran Turismo Shooting Brake are garda la sol mai joasa decat BMW Seria 5 Touring si are un plafon mai inclinat spre partea din spate a masinii. Si stopurile sunt mai mici decat la cinciarul Touring.

Modelul Shooting Brake este privit initial ca o “a doua masina”, un vehicul ce va fi folosit in special in timpul weekendurilor, de catre cei care lucreaza in oras si se retrag apoi la locuintele lor de weekend.

Odata cu dezvaluirea noului Seria 6 la salonul de la Paris, BMW ar putea pregati o alta versiune Seria 6, cu titlul de surpriza pentru clientii sai.

[Sursa: AutoExpress ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account