Fotografii noi cu BMW X6 cu piese de performanta

BMW a publicat o serie de fotografii noi cu piesele de performanta pentru BMW X6 Sports Activity Coupe. Dupa cum am mai vazut si pana acum, piesele de performanta BMW sporesc infatisarea dinamica si sportiva a lui X6.

Kitul aerodinamic BMW Performance este compus din spoiler fata, praguri laterale si o insertie pentru bara spate, toate realizate intr-un design special si finisate in nuanta caroseriei. Kitul BMW Performance pentru X6 este suplimentat de un spoiler spate, aripioare spate in nuanta negru mat si o grila fata finisata in nuanta negru high-gloss.

Jantele din aliaj usor BMW Performance cu designul spitelor in forma de Y optimizeaza si mai mult potentialul dinamic la rulare si infatisarea lui BMW X6. O metoda speciala de productie reduce greutatea fiecarei jante cu cca. 1.500 grame comparativ cu jantele conventionale de aceleasi dimensiuni.

BMW Performance ofera si un sistem de evacuare. Disponibil atat pentru BMW X6 xDrive50i si BMW X6 xDrive35i, aceasta componenta optionala iese clar in evidenta prin tevile cromate, oferind in acelasi timp o greutate si mai redusa si un sunet de evacuare deosebit.

Setul complet de jante de 21 toli costa 5.000 Euro, iar kitul aerodinamic costa cca. 2.500 Euro.

[Sursa: BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account