X-raid MINI Countryman a parcurs fara probleme 300 km in primul test din Franta

Echipa Monster Energy X-raid Team a incheiat cu succes o sesiune de teste de doua zile cu noul MINI All4 Racing la Le Creusot, in Franta. Pilotul Guerlain Chicherit si copilotul Michel Périn au efectuat cu succes testele in zilele de 13 si 14 decembrie langa Le Creusot, la SV fata de Dijon.

“Eram foarte incantat sa pilotez pentru prima oara masina pe circuitul de teste, si chiar am fost multumit de tot” a declarat cu entuziasm Chicherit, care a terminat pe locul 5 in Dakar in 2010, cu echipa X-raid.

“Manevrabilitatea este excelenta, motorul raspunde foarte bine si este echilibrat la sarituri, datorita centrului de gravitate imbunatatit. Vizibilitatea inafara masinii este mult mai buna decat am fost lasati sa credem cand s-a construit masina. Vizibilitatea e buna si nu exista niciun dezavantaj fata de BMW X3CC.”

Si directorul echipei X-raid, Sven Quandt, a fost multumit de rezultatele primei sesiuni de teste. “Pe ansamblu totul a iesit optimist si sunt foarte fericit ca masina a fost finalizata si pregatita pentru Dakar intr-un timp atat de scurt. Am efectuat cca. 300 km de teste pe circuit. Intreaga echipa asteapta cu nerabdare debutul mondial al lui MINI la Raliul Dakar in ianuarie”.

Guerlain Chicherit piloteaza pentru echipa X-raid de la editia Dakar 2006. In 2009, fostul campion mondial de ski extrem (1999, 2002, 2006 si 2007) a castigat Cupa mondiala FIA Cross Country Rally pentru prima oara, iar aceasta reusita a insemnat a treia victorie de acest gen pentru echipa X-raid.

Modelul MINI va fi co-pilotat de Michel Périn care este cel mai experimentat copilot de Cross-Country si a fost de trei ori castigator al raliului Dakar, alaturi de francezul Pierre Lartigue (1994, 1995 si 1996).

[Sursa: X-Raid ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account