Cerere mare pentru masinile germane de lux, dar nu in Germania

Publicatia americana Detroit News relateaza intr-un articol despre cererea crescuta pentru masinile de lux pe glob, dar mai scazuta in Germania.

In primele 11 luni ale anului, vanzarile de masini de lux au scazut cu 25,2% in Germania, in timp ce cresterea pentru marcile BMW, Mercedes si Audi a crescut, in special in China si in Statele Unite.

Vanzarile de masini au atins in Germania cifra de 2,7 milioane unitati, de la inceputul anului pana la sfarsitul lunii noiembrie. In SUA segmentele premium depasesc ca ritm de crestere piata totala, care a crescut pana acum cu 11,1% in acest an. Vanzarile BMW au crescut cu 11,6%, vanzarile Mercedes-Benz au inregistrat o crestere de 18,6%, iar cele ale marcii Audi au crescut cu 23,6% in perioada ianuarie-noiembrie, potrivit informatiilor oferite de Autodata Corp.

Si piata chineza, o alta piata unde cererea pentru masini de lux inegistreaza o crestere rapida, a crescut cu peste 40% anul acesta, Audi ramanand lider in acest segment din punct de vedere al vanzarilor.

Noua din primele 10 modele de lux care se vand in China sunt nemtesti; exceptia este Lexus ES, potrivit J.D. Power and Associates.

Pentru a mentine un flux de productie constant, cu scopul de a satisface cererea pentru automobilele sale, BMW nu a inchis de sarbatori uzina de la Leipzig.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account