Brooks Brothers
Saloane Auto
Galerie foto: BMW Seria 6 Cabrio in nuanta Black Sapphire la NAIAS 2011

Galerie foto: BMW Seria 6 Cabrio in nuanta Black Sapphire la NAIAS 2011

BMW a adus la standul de la Detroit si un frumos BMW Seria 6 cabrio, in nuanta Negru Sapphire. Dupa ce au petrecut ceva timp in jurul masinii, colegii de la BMWBLOG.com ne spun si cateva din impresiile lor.

Noul BMW Seria 6 e o masina care trebuie vazuta in persoana, pentru a putea fi apreciata la adevarata valoare. Desi in imagini pare sa aiba margini ascutite si linii de design accentuate, de fapt cand vezi masina toate detaliile de design se unesc si ofera o infatisare foarte fluida. Dupa cum stim din discutia cu Nader Faghihzadeh, Designer exterior al Seria 6, apa a servit ca inspiratie pentru designul sesarului, atat la exterior cat si la interior.

Liniile fluide se intersecteaza cu cele dure si cu suprafetele concave si convexe. Suprafetele te fac sa te gandesti la o panza subtire de apa care cade de la inaltime si se prelinge peste suprafete stancoase.

BMW a pastrat plafonul soft top, care permite si mai mult spatiu in portbagaj, si asigura masinii si o greutate mai mica.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. [...] avem noul BMW Seria 6 cabrio care prezinta cel mai nou limbaj de design BMW. BMW Seria 6 cabrio 2012 a debutat la Detroit cu [...]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.