Brooks Brothers
BMW Seria 1 M Coupe
Noi fotografii cu BMW 1M surprins pe teritoriu american

Noi fotografii cu BMW 1M surprins pe teritoriu american

Modelul BMW 1M pe care l-au reperat colegii de la BMWBLOG.com luni in apropiere de Philadephia a aparut din nou, de aceasta data la un dealer BMW din Florida.

Desi acest lucru nu a fost inca confirmat, e de asteptat ca masina reperata sau un model similar ei sa serveasca drept Pace Car la cursa Daytona de 24 ore, ce are loc weekendul acesta.

Pana la lansarea sa oficiala in luna mai, ne asteptam sa vedem pe sosele mai multe masini BMW 1M aflate in faza de pre-productie.

Noul BMW 1M are un pret de baza de 47.010 USD in SUA si cca. 50.000 Euro in Europa. BMW ofera noul 1M in trei nuante: Alpine White, Valencia Orange si Sapphire Black. La interior, BMW ofera doar tapiterie din piele Black Boston cu cusaturi portocalii.

Optionalele pentru 1M sunt grupate in doua pachete: Convenience Package cu sistem de alarma anti-furt, Comfort Access, Park Distance Control (doar pentru spate) si sistem de navigatie, si pachetul Premium, ce include oglinzi interioare si exterioare cu auto-dimming, pachetul de lumini de ambianta, suport lombar, memoria pozitiei pentru scaune, sistemul BMW Assist Bluetooth, iPod si adaptor USB. Alte optionale includ oglinzi retractabile electric, scaune fata incalzite sau stergatoare pentru faruri.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.