Machete BMW de vanzare pe magazinmachete.ro

Cautand pe internet machete de masini BMW, am gasit site-ul magazinmachete.ro, care ofera o gama variata de machete auto la scara 1:18, 1:24 sau 1:32, si are si cateva machete BMW.

Astfel, puteti gasi pe site machete BMW la scara 1:18 (dimensiuni aproximative L=27cm, l=17cm), iar dintre modele, am reperat BMW X5, BMW M5, BMW Z4 sau BMW Z8. Producatori sunt Maisto si BBurago.

Iata si o prezentare a site-ului:

MagazinMachete.ro este un loc de intalnire pentru toti cei pasionati de modelism si modelism static, machete auto, automodele, dar si pentru cei ce doresc sa achizitioneze cadouri cu adevarat speciale.

MagazinMachete.ro a aparut pentru ca produsele de modelism inseamana mai mult decat simple jucarii, site-ul fiind o platforma pe care colectionarii de machete auto, automodelistii profesionisti, dar si cei ce doresc sa paseasca in acest hobby vor gasi o gama variata de produse.

Portalul se adreseaza adreseaza publicului larg, cu diferite nivele de cunostinte si afinitate pentru modelism, ce vor sa cumpere machete auto si produse de modelism de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.

In plus, online totul este mai usor. Produsele se pot achzitiona rapid, sigur si fara batai de cap. Prin partenriatele construite cu Cargus Romania si MobilPay Romania, clientii nostri aleg modalitatea de plata si de livrare, in maxima siguranta si livrare in 48 de ore la nivel national.

Puteti admira si selecta macheta preferata pe site-ul magazinmachete.ro

Daca mai stiti si alte site-uri care comercializeaza machete BMW, lasati-ne va rugam in comentarii detaliile.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account