Brooks Brothers
BMW M3
Video: BMW M3 Frozen Black testat pe circuit

Video: BMW M3 Frozen Black testat pe circuit

Car Magazine Africa de Sud ne prezinta un video clip exclusiv cu editia limitata BMW M3 Frozen Black pe pista de circuit. Vara trecuta, BMW a dezvaluit o editie limitata a lui M3, pentru Africa de Sud, denumita M3 Frozen Black si lansata in preajma aniversarii a 25 ani de M3. Editia a fost limitata la doar..25 unitati.

Vopseaua in nuanta mata este asortata cu discurile de frana rosii, pielea neagra cu cusaturi rosii si jantele din aliaj in nuanta negru stralucitor de 19 inci. Fiecare masina este echipata standard cu transmisia M cu ambreiaj dublu.

Ceea ce e si mai important e faptul ca aceste modele speciale BMW M3 coupe vor beneficia si de piese de performanta produse de AC Schnitzer pentru a le conferi o si mai mare exclusivitate.

Echipat cu tevi de evacuare AC Schnitzer si cu un sistem modificat de reglare a motorului, BMW M3 Coupe editia Frozen produce acum 330 kW si 420 Nm cuplu.

In 2010 au fost disponibile doar opt astfel de modele, iar re stul in primul trimestru al anului 2011.

Ca detaliu interesant, modelul Frozen Black a fost realizat special pentru directorul de design BMW, Adrian Van Hooydonk, care a avut de altfel privilegiul de a conduce primul un M3 vopsit in aceasta nuanta.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.