Video: MINI Countryman WRC la debutul oficial

Saptamana trecuta s-a lansat oficial MINI Countryman WRC, la uzina MINI de la Oxford, din Anglia. In acest sezon echipa WRC va concura in sase din rundele campionatului FIA World Rally Championship (WRC) cu modelul MINI John Cooper Works WRC. Masina a fost dezvoltata de Prodrive, pe baza versiunii de serie a lui MINI Countryman.

Dupa ce au efectuat deja mii de km de teste la volanul lui MINI John Cooper Works WRC, pilotii Kris Meeke si Dani Sordo au hotarat sa faca si o demonstratie a abilitatilor lor, dar si a noului MINI.

Videoclipurile de mai jos ne infatiseaza o masina fantastica realizata de MINI si Prodrive, si de care sunt legate asteptari mari. MINI John Cooper Works WRC este propulsat de un motor turbo de 1.6 litri, utilizat si pe versiunile de serie MINI, dar care a fost dezvoltat de BMW Motorsport in concordanta cu reglementarile FIA Super 2000, inclusiv campionatul WTCC. Pe langa faptul ca este responsabila de masinile MINI John Cooper Works WRC ale echipei, Prodrive furnizeaza si masini clientilor cu echipe care se aliniaza la startul WRC. Acest lucru este valabil atat pentru versiunea WRC cat si pentru S2000.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account