Brooks Brothers
Foto Spion
Poze spion cu noul ALPINA B6

Poze spion cu noul ALPINA B6

Viitoarea generatie BMW Seria 6 Coupe va fi lansata in aceasta toamna, iar cei de la ALPINA lucreaza deja la versiunea lor proprie a noului sesar. Noul ALPINA B6 este construit pe platforma modelului Seria 6 Coupe si va primi ca de obicei un tratament premium. Constructorul din Buchloe, Germania, are la momentul actual un model B6 S bazat pe generatia anterioara E63 650i si propulsat de un motor V8 de 4.4 litri, ce produce 530 CP.

Motorul acestuia era cuplat la o transmisie automata dotata cu ALPINA SWITCH-TRONIC. Astfel echipat, modelul B6 S accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde.

Viitorul ALPINA B6 2012 ar putea beneficia de kitul aero clasic, cu bara frontala si bara spate M, precum si cu prize de aer mai mari si un widebody cu ajutorul caruia masina ar putea semana cu M6. Se vor pastra elementele clasice de design marca ALPINA, de la jantele de 20-21 toli, tevile de evacuare duble, rotunjite, si pana la interiorul finisat manual si accesorizat cu logo-ul ALPINA.

Urmand exemplul celor de la BMW in ce priveste economia de costuri, cei de la ALPINA vor dota modelul B6 2012 cu motorul de pe modelul B5, cel V8 de 4.4 litri, dar care produce mai multi cai putere, peste 507. Si pretul va fi ajustat in concordanta cu modificarile, astfel ca ne asteptam ca B6 sa coste minim 100.000 Euro. Pentru a evita concurenta dintre B6 si viitorul M6, ALPINA B6 ramane doar model european, in vreme ce piata americana se va bucura in continuare de nava amiral B7.

[Sursa: Carscoop ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.