Randare: BMW Seria 2 Coupe 2013

Spre sfarsitul anului 2012 BMW va lansa viitoarea generatie Seria 1 Coupe. Avand la baza platforma F20, noul BMW Seria 1 Coupe se va muta in alta clasa si va fi vandut sub numele BMW Seria 2. Masina va imprumuta multe elemente de design de la noul Seria 1 Hatchback dezvaluit recent, un model controversat care a starnit discutii contradictorii.

La partea frontala noul BMW Seri 2 Coupe va beneficia probabil de acelasi design al farurilor ca si versiunea hatchback. Ne asteptam ca partea frontala sa aiba o infatisare mai agresiva si sa fie usor impinsa spre sol.

In partea spate, stopurile vor primi LED-uri si vor avea in continuare designul clasic BMW in forma de L.

Randare realizata de David Kiss

Noua familie Seria 2 va include versiunile Coupe si Cabrio, si un posibil M2 realizat de BMW M GmbH. Motorizarile constau in agregate turbo cu patru cilindri, dar si un model de varf cu sase cilindri.

Pozitionand noile Coupe si Cabrio ca produse Seria 2, BMW va putea sa le vanda la un pret premium si va putea incude o serie de optionale disponibile acum doar pe modelele mai luxoase, precum Seria 3 sau 5.

[Sursa: Worldcarfans ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account