Primul videoclip spion cu BMW Seria 4 Cabrio F33

Blogul-sora BimmerToday ne aduce primul videoclip spion cu noul BMW Seria 4 Cabrio. Noul cabriolet are nume de cod F33 si va debuta in 2013.

Asa cum putem vedea in videoclip, BMW Seria 4 Cabrio va pastra plafonul pliant metalic.

Ca pozitionare, modelele Seria 4 se plaseaza intre Seria 3 si Seria 5, si se aseamana cu Seria 6. Oferind un coupe pozitionat mai sus, BMW va putea concura pe piata cu Audi si Mercedes-Benz si cele mai noi modele lansate de acestia.

Noua gama BMW Seria 4 va permite BMW sa pozitioneze masinile la un nivel de pret mai ridicat. Designul dinamic ar atrage o categorie mai tanara de consumatori si ar fi o alternativa viabila la modelul exclusivist BMW Seria 6 Cabrio.

La fel ca cele mai noi modele produse de BMW, si noul Seria 4 Cabrio va fi echipat cu suspensie adaptiva, prin care se poate regla sportivitatea sau confortul, cu ajutorului unui simplu buton. Lista de echipari si optionale va corespunde cu cele oferite pe noul BMW Seria 3 F30.

Ne asteptam ca BMW Seria 4 Cabrio 2013 sa debuteze anul viitor in toamna, in cadrul Salonului auto de la Paris.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account