Brooks Brothers
Stiri
Comparatie ipotetica: BMW Seria 6 Gran Touring vs Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Comparatie ipotetica: BMW Seria 6 Gran Touring vs Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Comparatia de fata este pur fictiva si are la baza noul model BMW Seria 6 Gran Coupe. Artistul grafic Theophilus Chin preia elementele de design ale noului Gran Coupe si le foloseste ca baza pentru un posibil model Seria 6 Gran Tourer, o masina cu trasaturi de design de la Gran Coupe, dar cu spatiul si confortul oferit de un model Touring.

Mercedes-Benz este primul constructor care aduce pe piata un astfel de vehicul. In 2012, constructorul german va lansa modelul CLS Shooting Brake, o masina atractiva, care preia limbajul de design al viitoarei generatii CLS, conturat de Mercedes F800 Style. Spatele are o infatisare mai pronuntata de coupe decat modelul 5 GT, si un plafon inalt.

Masina are capota lunga, ferestre inguste fara rama si un plafon dinamic inclinat spre spate.

Mercedes-Benz intentioneaza sa pozitioneze versiunea CLS Shooting Brake deasupra segmentului break, intr-o nisa care ofera o exclusivitate mai accentuata, si trasaturi premium.

Daca varianta CLS Shooting Brake va avea succes, este de la sine inteles ca si constructorii din Munchen si Ingolstadt vor cauta sa vina si ei cu oferte proprii, in cazul BMW fiind vorba de un al patrulea membru al familiei Seria 6.

Deocamdata haideti sa admiram un posibil BMW Seria 6 Gran Touring, asa cum arata el imaginat de artistul grafic Theophilus Chin.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. [...] Porsche a prezentat la Salonul auto de la Paris 2012 un nou concept, denumit Panamera Sport Turismo. Noul concept ne da cateva indicii legate de planurile Porsche de a extinde gama de modele de succes Panamera. Conceptul poate fi descris ca un model Shooting Brake, o idee pe care am auzit-o vehiculata si de BMW. [...]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.