Comparatie ipotetica: BMW Seria 6 Gran Touring vs Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Comparatia de fata este pur fictiva si are la baza noul model BMW Seria 6 Gran Coupe. Artistul grafic Theophilus Chin preia elementele de design ale noului Gran Coupe si le foloseste ca baza pentru un posibil model Seria 6 Gran Tourer, o masina cu trasaturi de design de la Gran Coupe, dar cu spatiul si confortul oferit de un model Touring.

Mercedes-Benz este primul constructor care aduce pe piata un astfel de vehicul. In 2012, constructorul german va lansa modelul CLS Shooting Brake, o masina atractiva, care preia limbajul de design al viitoarei generatii CLS, conturat de Mercedes F800 Style. Spatele are o infatisare mai pronuntata de coupe decat modelul 5 GT, si un plafon inalt.

Masina are capota lunga, ferestre inguste fara rama si un plafon dinamic inclinat spre spate.

Mercedes-Benz intentioneaza sa pozitioneze versiunea CLS Shooting Brake deasupra segmentului break, intr-o nisa care ofera o exclusivitate mai accentuata, si trasaturi premium.

Daca varianta CLS Shooting Brake va avea succes, este de la sine inteles ca si constructorii din Munchen si Ingolstadt vor cauta sa vina si ei cu oferte proprii, in cazul BMW fiind vorba de un al patrulea membru al familiei Seria 6.

Deocamdata haideti sa admiram un posibil BMW Seria 6 Gran Touring, asa cum arata el imaginat de artistul grafic Theophilus Chin.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account