Video: Reclama TV la noul BMW Seria 3

A devenit disponibila online prima reclama TV la noul BMW Seria 3. Modelul BMW Seria 3 F30 va fi lansat pe piata europeana in luna februarie.

Dat fiind ca se apropie Jocurile Olimpice 2012, BMW Marea Britanie a inceput o campanie de marketing centrata pe abilitatile atletice ale noului treiar, performanta si perfectiune.

Noul BMW Seria 3 este pozitionat in videoclip ca un atlet care poseda toate trasaturile necesare pentru a avea succes la discipline sportive diferite, si transmite si placerea de a conduce, tipica marcii. Sunt prezentate si alte functii importante, precum suspensia adaptiva si Head-up display, care subliniaza capabilitatile tehnice ale limuzinei de clasa medie lansata de constructorul bavarez.

Va reamintim ca pe piata din Romania noul BMW Seria 3 va fi disponibil in prima parte a anului 2012 si va avea un pret incepand cu 29.500 Euro fara TVA, pentru varianta de motorizare BMW 320d, ceea ce reprezinta o crestere de pret de 400 Euro fata de generatia anterioara.

Noul BMW Seria 3 este echipat standard cu display de 6.5 toli cu controller iDrive, beneficiaza de conectivitate Bluetooth, interfata USB/iPod, transmisie automata cu 8 rapoarte, sistem Start/Stop, Dynamic Driving Control cu mod ECO PRO, recuperarea energiei la franare, si jante mai mari cu 1 tol.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account