Brooks Brothers
Saloane Auto
NAIAS 2012: Audi Q3 Vail – concurent pentru BMW X1

NAIAS 2012: Audi Q3 Vail – concurent pentru BMW X1

Una din premierele de la Salonul auto de la Detroit 2012 a fost si noul Audi Q3 Vail. Vehiculul crossover a fost confirmat pentru piata americana, si va concura cu BMW X1 SAV care inca nu a ajuns pe continentul american, urmand a fi pus in vanzare in toamna.

La fel ca BMW X1, si Audi Q3 Vail vizeaza o categorie demografica mai tanara, pasionata de activitati outdoor si care cauta un SUV mic, compact, cu spatiu de bagaje corespunzator.

Audi Q3 Vail a preluat platforma lui A3 hatchback si este propulsat de motorul de 2.5 litri cu 5 cilindri, de 314 CP si 400 Nm, cuplat la o transmisie automata cu sapte rapoarte. Se zvoneste ca este posibil sa fie lansat si o versiune S a acestui SAV.

Nuanta Energy Red a fost creata special pentru Q3 si se armonizeaza cu componentele in nuanta gri mat si aluminiu, si cu cadrele geamurilor in nuanta high-gloss black.

Numele Vail provine de la o statiune alpina din Colorado si combina “o prezenta puternica cu un stil de viata sportiv”, potrivit lui Johan de Nysschen, Presedintele Audi America.

Pentru a putea fi competitiv in lupta cu modelele concurente de la BMW si Mercedes-Benz, Audi Q3 Vail va avea un pret de pornire de cca. 30.000-40.000 USD.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.