Zvonuri: MINI anuleaza proiectul Rocketman

Publicatia CAR din Marea Britanie relateaza ca MINI Rocketman, care a avut premiera anul trecut la Geneva, nu a primit unda verde pentru productia in serie. Acelasi raport semnaleaza faptul ca BMW a aprobat recent mai multe modele MINI noi, dar ca Rocketman nu este printre acestea.

MINI Rocketman a debutat intr-o forma de concept anul trecut la Salonul auto de la Geneva, si a fost aprobat initial pentru productia de serie. Noul mini-MINI avea rolul de a crea un nou punct de intrare pentru companie, fiind echipat cu motoare cu trei cilindri, cu o constructie din materiale ultrausoare si cu o versiune electrica in perspectiva.

Conceptul MINI Rocketman masoara 3,419 m lungime, 1,907 m latime, inclusiv oglinzile laterale, si are o inaltime de 1,398 m.
MINI Rocketman utilizeaza din plin materiale ultrausoare, iar interiorul este orientat catre placerea de a conduce si versatilitate.

Caroseria este realizata din fibra de carbon, iar usile care se deschid larg faciliteaza accesul in conceptul MINI Rocketman.
Motivele anularii tin de costurile de dezvoltare asociate noii platforme si reglementarile actuale, inclusiv stabilitatea, manevrabilitatea si felul in care se comporta la impact.

Parerea noastra este ca pana nu vom confirma aceste zvonuri si cu o alta sursa, sa ramanem circumspecti in ce priveste raportul, tinand cont si de faptul ca publicatia britanica este binecunoscuta pentru rapoartele sale speculative.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account