Brooks Brothers
Foto Spion
Poze spion: BMW X5 M Facelift

Poze spion: BMW X5 M Facelift

Iata primele poze spion cu viitorul BMW X5 M facelift. In 2009 BMW a prezentat primul facelift pentru modelele standard BMW X5, iar modelul X5 M a fost lansat avand la baza designul de dinainte de facelift.

Iata ca acum dupa aproape trei ani, BMW ofera o varianta actualizata a vehiculului SAV super sportiv.

Prototipul reperat este acoperit cu camuflaj in jurul farurilor si al stopurilor, semn ca noul X5 M va primi si el tratamentul complet cu LED-uri. BMW X5 M LCI va beneficia de farurile adaptive cu LED-uri, dar si de stopuri redesenate.

Nu sunt asteptate modificari sub capota lui X5 M – astfel ca modelul va beneficia tot de motorul V8 de 4.4 litri, care dezvolta 555 CP si 678 Nm cuplu, disponibili in intervalul 1.500-5.650 rpm. Motorul utilizeaza tehnologia twin-scroll twin turbo, cu injectie directa High Precision. Pozitionarea turbocompresoarelor twin-scroll impreuna cu convertizoarele catalitice in sectiunea in forma de V dintre cilindri minimizeaza golul turbo si asigura un consum de carburant mai redus.

La interior BMW va oferi probabil trimuri specifice pentru X5 M, si mai multe optiuni pentru tapiterii, dar nu ne asteptam la alte modificari semnificative.

Ne asteptam ca cele doua SUV-uri M – X5M si X6M sa fie prezentate in aprilie la Salonul auto de la New York.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.