Brooks Brothers
BMW Seria 6
Galerie foto: BMW 650i Cabrio in nuanta Vermillion Red metallic

Galerie foto: BMW 650i Cabrio in nuanta Vermillion Red metallic

Colegul Shawn Molnar de la BMWBLOG.com a avut recent ocazia de a testa noul BMW 650i Cabrio, in nuanta Vermillion Red metallic.

Pe langa un design nou si proaspat, noul BMW 650i Coupe aduce si o serie de tehnologii avansate si un design interior mai luxos.

Masina are o lungime si un ampatament cu 75 mm mai mari decat modelul anterior, ceea ce aduce un plus de confort pasagerilor care stau in spate. Si ecartamentul a fost marit cu 39 mm, in timp de inaltimea a fost redusa cu 5 mm.

BMW Seria 6 Cabrio F12 in versiunea de motorizare 650i este propulsat de motorul V-8 cu Injectie directa High precision si turbocompresor. Agregatul dezvolta o putere maxima de 407 CP in intervalul 5.500-6.400 rpm, si are un cuplu maxim de 610 Nm in intervalul 1.750-4.500 rpm. Motorul este cuplat la noua transmisie sport automata cu opt rapoarte, sau optional la transmisia manuala clasica cu sase rapoarte, apreciata de entuziasti. Masina sta pe jante 8.5 x19 inci din aliaj usor, in varianta standard, incaltate cu pneuri all-season runflat 245/40 R19.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.