Brooks Brothers
Stiri
BMW M3 2014 – o noua randare

BMW M3 2014 – o noua randare

Roger Lighterness ne prezinta o noua randare a viitoarei generatii BMW M3.

Viitorul BMW M3 F80 va fi lansat pe piata in 2014 si va fi propulsat de un motor cu sase cilindri in linie. Potrivit celor mai recente stiri din Germania, motorul ar fi unul nou de 3.2 litri, care dezvolta 450 CP si care ar putea ajunge pana la 480 CP cu un pachet de performanta. Intr-o conversatie anterioara purtata cu Presedintele BMW M, Dr. Nitschke, am aflat ca scopul diviziei M in ce priveste modelul M3 este reducerea la minim a greutatii.

“Acesta este unul din cele mai importante obiective pentru noi: reducerea greutatii,” a declarat Dr. Nitschke cu privire la viitoarele produse M. “In cazul noilor modele M5 si M6 am redus putin greutatea, dar reduceri semnificative vor putea fi vazute la noul M3. Nu folosim doar componente realizate exclusiv din aluminiu, ci suntem si pionieri in industria noastra in ce priveste utilizarea fibrei de carbon intr-o serie de modele. Vom instala si mai multe componente realizate doar din fibra de carbon”.

Randarea de mai sus are in vedere elementele de baza ale unui model M: ecartament marit, bara fata M cu prize de aer mari, discuri masive de frana si branhii laterale.

BMW M3 F80 va debuta sub forma de concept la Salonul auto de la Geneva 2013, iar versiunea de serie va fi prezentata in septembrie 2013 la Salonul auto de la Frankfurt.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.