Brooks Brothers
Foto Spion
BMW M3 F80 expus la BMW Museum?

BMW M3 F80 expus la BMW Museum?

Saptamana trecuta la Muzeul BMW din Munchen a aparut un model misterios, acoperit cu husa. Modelul BMW era expus la intrarea in cladire, langa ghiseu, si din el nu se putea vedea decat o portiune din pneuri, detaliu care a starnit multe discutii pe internet.

Pe baza pozelor spion anterioare, s-a presupus ca e vorba de roti identice, si de aici a pornit ideea ca sub huse ar putea fi un BMW M3 F80. Pe husa exista chiar si o inscriptie cu banda adeziva, unde se poate citi “Fx2″, care poate insemna fie F82 sau M4 Coupe, fie F32, denumirea noului Seria 4 Coupe.

BMW M3 F80 va fi lansat pe piata in 2014 si va fi propulsat de un motor cu sase cilindri in linie. Stirile recente indica faptul ca motorul ales pentru noul M3 este unul nou, de 3.2 litri, care dezvolta 450 CP si ar putea atinge si 480 CP cu pachetul de performanta. Intr-o conversatie anterioara purtata cu seful BMW M, Dr. Nitschke, am aflat ca obiectivul principal al diviziei sportive pentru modelul simbol M3 este reducerea greutatii.

BMW M3 F80 va debuta sub forma de concept la Salonul auto de la Geneva 2013, iar versiunea de serie va aparea in septembrie 2013 in cadrul Salonului auto de la Frankfurt.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.