MINI Paceman va debuta la Salonul auto de la Paris 2012

O alta premiera la Salonul auto de la paris 2012 va fi reprezentata de MINI Paceman. Versiunea sportiva, cu doua usi, a modelului Countryman lansat anul trecut va ajunge pe pietele lumii in 2013.

Construit pe aceeasi platforma si acelasi ampatament ca si Countryman, modelul cu doua usi Paceman are garda la sol cu 1 cm mai joasa, si are plafonul amplasat cu 4.3 cm mai jos decat la versiunea cu 5 usi.

Garda la sol mai joasa confera o rulare mai dinamica si ofera mai mult spatiu decat in cazul versiunii Countryman hatch. MINI Paceman este si cu 44 pounds mai usor decat Countryman. Ar trebui sa ne gandim ca Paceman este pozitionat pe piata vis-a-vis de Countryman la fel ca X6 SAC fata de SUV-ul X5.

Clientii vor putea alege intre o serie de versiuni, de la Paceman Cooper la Cooper D, Cooper S si Cooper SD. Ne asteptam sa fie lansat pe piata si un MINI John Cooper Works. Toate modelele vor fi dotate standard cu sistemul de tractiune integrala ALL4.

La interior vor exista cateva diferente mici fata de Countryman, mai ales in ce privesc trimurile si materialele.

Pretul de baza pentru MINI Paceman va fi usor mai mare decat al modelului cu cinci usi Countryman, cu aprox. 1500 Euro pentru clientii din Germania.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account