Fotografii cu MINI Paceman, aparute inainte de lansare

MINI o ia inaintea programului de lansare oficiala si „scapa” cateva fotografii cu un MINI Paceman fara camuflaj. Cei de la Motoringfile au reperat noul Paceman in publicatia MINI Space, varianta online a revistei MINI.

Modelul Countryman mai sportiv, cu doua usi, va fi lansat pe piata in 2013, la cateva luni dupa debutul sau la Salonul auto de la Paris.

Construit pe aceeasi platforma si ampatament ca si Countryman, modelul Paceman cu doua usi are o garda mai coborata la sol, cu 1cm si un plafon situat cu 4,3 cm mai jos decat la versiunea in cinci usi.

Aceasta garda la sol mai scazuta confera modelului Paceman o imagine si o rulare mai dinamica decat Countryman, oferind si mai mult spatiu decat actualul hatch MINI. Paceman este si cu 20 kg mai usor decat Countryman.

Clientii au de ales intre o serie de motorizari, de la Paceman Cooper la Cooper D, Cooper S si Cooper SD. Ne asteptam sa apara pe piata si un MINI John Cooper Work. Toate motorizarile sunt disponibile standard in varianta cu tractiune integrala ALL4.

Pretul de baza pentru Paceman se va situa usor peste cel al modelului Countryman in cinci usi, cu circa 1500 Euro, pentru clientii nemti. MINI Paceman va debuta pe piata din Romania spre sfarsitul acestui an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account