Poze spion in exclusivitate: BMW X5 2014 reperat langa uzina BMW din Carolina de Sud

BMW X5 2014 a fost reperat pentru prima oara in apropiere de uzina BMW din Carolina de Sud, acolo unde constructorul bavarez asambleaza modelele X3 si X5. 75% din productia uzinei este exportata.

Fotograful de poze spion Palbay a reperat primul vehicul de test cu volan pe dreapta, care a scapat si de stopurile rotunde false si care judecand dupa evacuarile duble, indica un motor V8 de 4.4 litri turbo.

Autorul fotografiilor a avut sansa sa surprinda si o imagine cu prototipul X5 F15 langa generatia actual X5 E70, care ne ajuta sa vedem mai bine diferentele in perspectiva.

Aflat acum la a treia generatie, BMW X5 F15 se va baza pe succesul obtinut de predecesorii sai. Se spune ca noul X5 va avea o tinuta mai dinamica si are la baza arhitectura noului Seria 5 F10, care in ciuda dimensiunilor mai mari contribuie semnificativ la reducerea greutatii. Greutatea redusa a caroseriei este in ton cu dimensiunile mici ale motoarelor ce vor propulsa noul X5 2014, agregate cu patru cilindri pe benzina si diesel.

Din punct de vedere al designului, BMW X5 2014 va beneficia de linii laterale de design mai pronuntate si de suprafete mai reliefate, care vor da impresia de latime mai mare modelului SUV. La partea frontala, noul BMW X5 va primi o grila rinichi mai impozanta, mai mare si mai inalta decat cea prezenta pe modelul actual, inspirata de la noile modele BMW M, cu aerisiri de tip “air curtains”.

Farurile vor primi tratamentul cu leduri, iar forma lor va imprumuta din designul celor de pe modelele dezvaluite recent, cum ar fi noul BMW Seria 3 sedan.

Ne asteptam ca BMW X5 F15 sa debuteze anul viitor in ianuarie, in cadrul Salonului auto de la Detroit.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account