Prima fotografie cu BMW M6 Gran Coupe

A aparut pe internet prima fotografie cu BMW M6 Gran Coupe. Prin amabilitatea unui dealer olandez (via Autogespot) va prezentam prototipul M6 Gran Coupe, fotografiat intr-o uzina BMW.

Prototipul de test prezinta aripi asemanatoare cu cele de pe M6, este echipat cu discuri de frana M din ceramica si carbon si oglinzi M.

Din punct de vedere al designului, M6 Gran Coupe are la baza modelele recent lansate BMW M6 si Seria 6 Gran Coupe, si daca sursele noastre sunt corecte, avem de-a face cu cel mai atractiv model M din flota actuala.

Puterea provine de la acelasi motor de pe noile M5 si M6, cel V8 de 560 CP, M TwinPower Turbo, cuplat la o transmisie M-DCT cu sapte rapoarte. Nu se stie daca BMW va oferi si o transmisie manuala pentru clientii americani, asa cum am vazut in cazul lui M5 F10.

Masina va încorpora elementele clasice M, aripi evazate, prize de aer mai mari si roti mai mari, si evacuarea tipica cu patru tevi. Dat fiind ca BMW Seria 6 Gran Coupe este construit pe aceeasi platforma cu Seria 5 Sedan, modelul M6 Gran Coupe va fi probabil asemanator din punct de vedere mecanic mai degraba cu M5 decat cu M6 Coupe.

Ne asteptam ca atunci cand BMW M6 Gran Coupe va fi lansat pe piata in 2013 sa aiba un pret in SUA de circa 120.000 USD.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account