BMW M3 2014 – Noi randari

Publicatia britanica CAR, cunoscuta pentru reportajele alarmiste sau cu tenta de senzational, a publicat recent un nou articol despre viitorul BMW M3 2014. Folosind, dupa spusele lor, „doua schite de design furate din birourile de design din Munchen” (avem indoieli mari), britanicii scot la iveala un nou set de randari, care in opinia noastra sunt create de fapt pornind de la imaginile realizate de artistii grafici din intreaga lume, inclusivacestea realizate de Gerry Alvarez.

Randarile de mai jos nu dezvaluie nimic nou, caci pe ansamblu ne-am facut o idee despre cum va arata noul BMW M3 F80, plus/minus cateva detalii minore pe care BMW le pastreaza ca de obicei pentru marea lansare.

Dar ce e interesant la articolul lor sunt cateva franturi noi de informatie legate de M3. Mai intai, faptul ca toate masinile M viitoare vor avea emblema M afisata pe grila rinichi cat si pe portbagaj. Apoi, ca potrivit lui Adrian Van Hooydonk, Vicepresedinte BMW Design, bavarezii isi vor distinge si mai mult modelele M de celelalte din gama: „Facem deja usoare modificari: toate masinile M viitoare vor fi echipate cu etriere albastre, sau aurii daca sunt instalate si discuri de ceramica si carbon. Ne gandim la oglinzi laterale si jante din grafit, precum si evacuari negre, cromate.”

In ce priveste interiorul modelelor M, tot Van Hooydonk declara ca BMW „se straduieste mult pentru ca interiorul masinilor noastre M sa fie mai speciale. Lucram la dezvoltarea de noi materiale pentru tapiterie, si veti vedea mai multe benzi albastre si argintii in interiorul masinilor M”.

BMWBLOG a mai relatatca inginerii M investesc foarte mult timp in cercetarea de noi tehnici de reducere a greutatii, prin utilizarea materialelor din fibra de carbon. Cei de la CAR declara si ca bavarezii intentioneaza sa aplice invatamintele rezultate din proiectul vehiculului electric, si in restul gamei. Plafonul viitorului BMW M3 va fi realizat din CFRP, si in plus BMW lucreaza deja la dezvoltarea primelor frane cu discuri ceramice ce vor echipa un M3.

Usile, capacul portbagajului si capota lui M3 vor primi elemente din aluminiu, iar jantele cu design in cinci spite vor fi forjate, pentru a mai reduce din greutate.

Noul BMW M3 F80 va debuta la Salonul auto de la Frankfurt anul acesta in septembrie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account