Randare: BMW Seria 2 Gran Coupe

Modelul BMW Seria 2 Gran Coupe, despre care se discuta atat de mult, primeste atentie inca o data din partea artistilor de randari . BMW intentioneaza sa lanseze pe piata in 2014 o versiune cu patru usi a viitorului Seria 2 Coupe. Aceasta va concura cu modele similare de la Mercedes-Benz (CLA) si Audi (A3 sedan). BMW Seria 2 Gran Coupe va oferi clientilor eleganta si designul unui coupe combinata cu functionalitatea unui sedan, fara a avea totusi dimensiunile unui model din gama Seria 3.

Designul exterior al modelului are la baza versiunile Seria 2 Coupe si Cabrio, dar cu o platforma usor mai alungita pentru a putea permite linia inclinata a plafonului si dimensiunea usor mai mare. BMW Seria 2 Gran Coupe beneficiaza de console scurte in partea frontala si o parte spate cu profil de coupe.

Randare realizata deAutobild

Avand dimensiuni mai mici si greutate mai redusa, BMW Seria 2 Gran Coupe 2014 va putea oferi o gama larga de motorizari din familia de motoare cu 4 si 6 cilindri. Masina va pastra trenul de rulare cu propulsie, iar motoarele vor fi cuplate la transmisii automate cu sase rapoarte sau opt rapoarte.

Se estimeaza ca modelul va fi lansat pe piata fie spre sfarsitul anului 2014 sau la inceputul lui 2015.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account