Zvonuri: Sub-brandul BMW i se va extinde cu modele noi

bmw-i5-larson

Cu doar cateva luni inainte de debutul sau pe piata, revine in centrul atentiei sub-brandul BMW i . In cea de-a doua parte a acestui an BMW va lansa primul sau model electric. Denumit BMW i3, vehiculul megacity va fi disponibil mai intai in varianta in cinci usi, dupa care va urma si o versiune coupe bazata pe BMW i3 Coupe Concept care a fost dezvaluit anul trecut.

Potrivit unor surse apropiate publicatiei Autocar, BMW vede un potential deosebit in a oferi si modele mai mari in gama BMW i. “Sunt o multime de cifre nefolosite in gama i”, a declarat sursa, “si exista potential pentru dezvoltarea de alte concepte de marime medie”. Unul din acestea ar fi asemanator cu Concept Active Tourer.

BMW isi doreste sa dezvolte gama intre cele doua modele i3 si i8, care vor fi pozitionate la capetele gamei: i3 care este masina electrica de oras, cu emisii zero si accent pe simtul practic, si i8 care este o masina sport, ce demonstreaza ca performanta extrema poate fi realizata prin utilizarea tehnologiei electrice.

Anul trecut o alta sursa apropiata BMW a mentionat doua alte modele posibile, i1 si i5, adica o masina mica, cu ampatament mic si 2+2 locuri, si un MPV hibrid cu ampatament marit si cinci locuri.
Atat BMW i3 cat si i8 vor debuta in 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro


1 Comment

    Leave a reply

    ©2016 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

    RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti

    Log in with your credentials

    Forgot your details?