Brooks Brothers
BMW Seria 7
Comparatie foto: Mercedes-Benz Clasa S 2014 vs BMW Seria 7 Facelift

Comparatie foto: Mercedes-Benz Clasa S 2014 vs BMW Seria 7 Facelift

Mercedes-Benz Clasa S 2014 a debutat pe internet saptamana trecuta. Luxoasa limuzina are nume de cod W222 si concureaza cu BMW Seria 7 si Audi A8.

Modelul se afla la cea de-a sasea generatie, prima generatie fiind pusa in vanzare in anul 1972. Noul Mercedes-Benz Clasa S va fi lansat pe piata in luna septembrie a acestui an.

Noul Clasa S pune la dispozitia clientilor tehnologii inovative, cum ar fi suspensie adaptiva asistata de camera video, lumini cu LED-uri in tot vehiculul, si un design interior care duce luxul la un alt nivel. Noul Mercedes-Benz Clasa S pastreaza ampatamentul si dimensiunile generatiei anterioare, dar este cu aproape 135 Kg mai usor, datorita utilizarii aluminiului in constructia sasiului.

Atat iluminatul exterior cat si cel interior este asigurat in totalitate de LED-uri, Mercedes-Benz S-Class fiind prima masina din lume care este construita fara a avea un singur bec cu filament. Cei de la Mercedes au declarat ca masina ar utiliza circa 500 lumini cu LED.

La interior noua generatie Mercedes-Benz S-Class 2014 aduce schimbari majore. Constructorul a inlocuit toate ceasurile analogice cu un panou de instrumente cu ecran digital cu diagonala de 12.3 toli care afiseaza toata informatia relevanta, de la viteza la indicatii de navigatie.

Un al doilea ecran de aceleasi dimensiuni afiseaza detalii despre infotainment, sistemul complet de navigatie si reglajul sistemului de aer conditionat.

Motorizarea de varf oferita este S550, un motor V8 de 4,7 litri twin-turbo ce dezvolta 455 CP si 700 Nm cuplu maxim.

Asa cum v-am obisnuit, va oferim o comparatie foto intre noul Mercedes-Benz Clasa S si concurentul sau de la BMW, modelul BMW Seria 7 facelift.

[Foto: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. Mirel

    21/05/2013 at 09:04

    Sunt fan si conducator BMW, insa noul S-Classe este vizibil cu mult peste Serie 7.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.