Wallpapers: BMW M5 Facelift

BMW_M5_Sedan_Wallpaper_1600x1200_02

Au aparut pe internet imagini wallpaper la rezolutie inalta cu noul BMW M5 Facelift, publicate de constructorul bavarez.

Odata cu lansarea noului M5 facelift, BMW a lansat si un Pachet Competition, care va fi disponibil atat pentru clientii europeni cat si pentru cei americani, si va aduce o serie de imbunatatiri semnificative.

Mai intai puterea a crescut la 575 CP. Apoi inginerii M au facut modificari serioase la sasiu. Pe langa suspensie si amortizoare, au fost modificate si barele de stabilizare. La BMW M5 aceasta ajustare a dus la scaderea garzii la sol cu circa 10 mm.

Grila rinichi M include acum si sigla cu numele modelului si are grilele in forma spitelor de la jantele M. Sunt oferite si faruri cu LED-uri, adaptive. Stopurile include benzi din lumini LED care constrasteaza placut si creeaza o imagine usor de recunoscut pe timp de noapte.

Prin echiparea cu Pachetul Competition, modul M Dynamic al sistemului DSC (Dynamic Stability Control) este si mai orientat spre manevrabilitate, spre sportivitate. Pachetul include in plus si jante M din aliaj ultrausor, de 20 toli, precum si o evacuare sport cu tevi duble M in nuanta negru cromat, care adauga o nota si mai sportiva infatisarii masinii, dar si sunetului motorului.

Modelul lansat in cadrul Festivalului M era vopsit in nuanta Frozen Blue, specifica modelelor M5.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro


1 Comment
  1. Florin 3 years ago

    superbe imagini. like & fav!

Leave a reply

©2016 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti

Log in with your credentials

Forgot your details?