Brooks Brothers
BMW M5
Wallpapers: BMW M5 Facelift

Wallpapers: BMW M5 Facelift

Au aparut pe internet imagini wallpaper la rezolutie inalta cu noul BMW M5 Facelift, publicate de constructorul bavarez.

Odata cu lansarea noului M5 facelift, BMW a lansat si un Pachet Competition, care va fi disponibil atat pentru clientii europeni cat si pentru cei americani, si va aduce o serie de imbunatatiri semnificative.

Mai intai puterea a crescut la 575 CP. Apoi inginerii M au facut modificari serioase la sasiu. Pe langa suspensie si amortizoare, au fost modificate si barele de stabilizare. La BMW M5 aceasta ajustare a dus la scaderea garzii la sol cu circa 10 mm.

Grila rinichi M include acum si sigla cu numele modelului si are grilele in forma spitelor de la jantele M. Sunt oferite si faruri cu LED-uri, adaptive. Stopurile include benzi din lumini LED care constrasteaza placut si creeaza o imagine usor de recunoscut pe timp de noapte.

Prin echiparea cu Pachetul Competition, modul M Dynamic al sistemului DSC (Dynamic Stability Control) este si mai orientat spre manevrabilitate, spre sportivitate. Pachetul include in plus si jante M din aliaj ultrausor, de 20 toli, precum si o evacuare sport cu tevi duble M in nuanta negru cromat, care adauga o nota si mai sportiva infatisarii masinii, dar si sunetului motorului.

Modelul lansat in cadrul Festivalului M era vopsit in nuanta Frozen Blue, specifica modelelor M5.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. Florin

    27/05/2013 at 11:03

    superbe imagini. like & fav!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.