Brooks Brothers
Test-Drive
Analiza video: MINI Cooper S Paceman

Analiza video: MINI Cooper S Paceman

Colegii de la BMWBLOG.com au fost prezenti in Munchen la inceputul acestei luni, pentru a testa noul MINI Cooper S Paceman 2013.

MINI Cooper S Paceman 2013 este echipat cu motor cu turbocompresor twin-scroll ai injectie directa, si care dezvolta 184 CP @ 5.500 rpm. Cuplul maxim de 240 Nm este disponibil in intervalul 1.600- 5.000 rpm.

MINI Cooper S Paceman accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde (transmisie automata: 7,8 secunde) si atinge o viteza maxima de 217 km/h, limitata electronic. Consumul mediu este de 6.1 (7.1) l/100 km iar emisiile de CO2 sunt de doar 143 (166) g/km.

Cei care doresc un sprint mai rapid pot actiona functia overboost, care aduce 20 Nm cuplu suplimentar, pentru scurt timp, in intervalul 1.700-4.500 rpm.

Puterea este transmisa tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii manuale cu 6 rapoarte sau automate cu 6 rapoarte.
Masina de test era echipata cu transmisia manuala, disponibila standard.

Puteti citi analiza completa in limba engleza aici si puteti afla impresiile lor video urmarind videoclipul de mai jos.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.