Brooks Brothers
Foto Spion
Poze spion: BMW X5M 2014

Poze spion: BMW X5M 2014

Au aparut poze spion cu BMW X5M 2014 reperat in Carolina de Sud. Fotograful de poze spion Palbay a realizat cateva fotografii cu un vehicul de test BMW X5M F15, model care va fi pus in vanzare anul viitor.

Prototipul este acoperit de foarte putin camuflaj, care vizeaza cateva din liniile de design tipice M: prizele mari de aer, kitul widebody, difuzorul spate si franele cu etriere albastre. La partea spate, BMW X5M F15 este echipat cu evacuarie clasice de tip quad. Vehiculul reperat este echipat si cu faruri cu LED-uri, care se unesc cu grila rinichi 3D.

Sub capota ne asteptam sa regasim acelasi motor S63Tu de la generatia actuala, dar cu putere imbunatatita, in mod similar upgrade-ului reprezentat de pachetul Competition de pe M5 si M6, care se traduce prin 575 CP.

Dat fiind ca BMW X5 F15 este putin mai usor decat generatia anterioara, ne asteptam ca si noul X5M sa isi mai reduca din greutate, fapt ce ar putea duce la un timp mai bun de accelerare de la 0 la 100 km/h decat cel actual, de 4,1 secunde.

Iata mai jos galeria foto.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.