Brooks Brothers
Stiri
Randare: ALPINA B4

Randare: ALPINA B4

Noul BMW Seria 4 va fi lansat pe piata in aceasta vara si va fi urmat cel mai probabil si de o versiune ALPINA in 2014. Constructorul din Buchloe ofera la acest moment un model B3 bazat pe actualul Seria 3 sedan si coupe. Odata cu noua denumire stabilita de BMW, ne asteptam ca si modelul ALPINA sa se numeasca B4 si sa fie lansat anul viitor la Salonul auto de la Geneva 2014.

Artistii grafici deja imagineaza designuri posibile pentru ALPINA B4, iar imaginile de mai jos reprezinta prima incercare de acest gen. Dejan Hristov porneste de la modelul de baza BMW Seria 4 Coupe si aplica un tratament ALPINA, care include un kit agresiv, difuzor spate, evacuari cu patru tevi si nuante de vopsea exclusiviste de la ALPINA.

ALPINA B4 BiTurbo Coupe va beneficia de acelasi tren de rulare ca si modelele B3 sedan si touring, si la fel si viitorul B4 Cabrio. Ne asteptam astfel la o varianta revizuita a motorului N55 de la BMW, cu sase cilindri in linie si tehnologie Valvetronic, caruia i se va adauga un turbocompresor suplimentar.

Puterea dezvoltata va fi de circa 410 CP si 600 Nm cuplu, iar arhitectura cu propulsie spate, combinata cu transmisia automata cu opt rapoarte de la ZF, specifica ALPINA.

Performanta modelului ALPINA B4 se va ajusta si va fi la nivelul modelului ALPINA B3 sedan, o acceleratie de circa 4 secunde de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima posibila va fi de 300 km/h.

Ne asteptam ca ALPINA B4 sa fie oferita si in varianta cu tractiune integrala xDrive.

Iata o galerie foto cu ALPINA B4 in opinia artistului grafic.

Cititi mai multe stiri despre BMW Seria 4 aici

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.