Galerie foto: Kit aerodinamic de la 3D Design pentru BMW M6

Cu fiecare nou model BMW M lansat, Divizia M incearca sa vina cu un design cat mai atragator si impresionant. Pentru tunerii BMW acest lucru se traduce prin necesitatea de a avea o abrodare mai sofisticata atunci cand proiecteaza o piesa sau un accesoriu, un sistem de evacuare sau o buza pentru spoilerul fata. Acest lucru se poate vedea foarte bine si in cazul pachetului realizat de 3D Design pentru BMW M6 F12/F13.

Fiecare componenta a kitului aerodinamic respecta liniile unice de design si constructia sasiului, si fiecare curba, rasucire sau adancitura se continua de pe caroserie mai departe, pe elementele produse de cei de la 3D Design. Daca ne uitam la buza spoilerului fata, este usor sa observam ca linia acesteia urmareste cu meticulozitate liniile barei fata, inainte de a cobori catre splitterul din doua piese.

BMW-M6-Coupe-3D-Design-06

Eleronul de pe portbagaj beneficiaza de o abordare mai agresiva, inspirandu-se de la Moto GP M5 F10. Unul din cele mai impresionante elemente din intreg kitul este difuzorul spate, agresiv dar realizat cu bun gust. In loc sa adauge mai multe aripioare masive, cei de la 3D Design au optat pentru un element din doua piese, construit pe sectiunea inferioara, care incadreaza frumos evacuarile finale. Kitul este completat de praguri laterale din fibra de carbon.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account