Zvonuri: BMW X2 si BMW X7 urmeaza sa fie lansate pana in 2018

Surse apropiate publicatiei germane Autobild declara ca este in lucru un model BMW X2, care ar urma sa fie lansat pe piata in 2016. Aceasta nu e prima relatare pe aceasta tema: in 2012, mai multe publicatii germane mentionau o serie de zvonuri legate de un model X2 , urmate de o dezmintire, aparuta la interval de un an.

Cel mai recent zvon indica faptul ca modelul posibil X2 ar avea la baza platforma UKL cu tractiune fata, care ar urma sa se regaseasca si pe cea de-a doua generatie BMW X1. Crossoverul in trei usi ar urma sa concureze cu Audi Q3 si Mercedes-Benz GLA si va fi proiectat ca un Sports Activity Coupe premium mai mic.

Sub capota BMW X2 ar utiliza aceleasi motoare ca si BMW X1, o combinatie de agregate cu trei si patru cilindri, diesel si pe benzina. Ar putea fi realizata si o versiunea hibrida.

Daca chiar urmeaza sa fie lansat pe piata, e interesant cum se va pozitiona BMW X2 fata de primul vehicul BMW cu tractiune fata, Active Tourer.

bmw-x2

Aceeasi publicatie mentioneaza in treacat si modelul BMW X7, SUV-ul care
a fost anulat acum cativa ani. La acest moment nu au fost oferite prea multe detalii, dar articolul indica faptul ca BMW pregateste module hibrid diferite de tip plug-in pentru toate modelele X: cu trei cilindri (doar pentru modelele cu tractiune fata), cu patru cilindri (pentru modelele cu propulsie spate X3, X4), cu sase cilindri (pentru modelele cu tractiune integrala, pentru X5/X6/X7).

bmw-x7

[Sursa: Autobild]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account