Brooks Brothers
Stiri
Randari: BMW X6 2015

Randari: BMW X6 2015

Cea de-a doua generatie BMW X6 va aparea pe piata spre sfarsitul anului 2016. BMW X6 F16 beneficiaza de platforma noului BMW X5 F15. Designul are la baza noul BMW X5 dar si viitorul X4 si include chiar si farurile care se prelungesc pana la grila rinichi, noua grila mai mare si un “nas de rechin.” BMW X6 2016 este dotat cu air breathers pe partile laterale, element caracteristic pentru toate modelele BMW noi.

La partea spate linia de coupe se continua fluid si se imbina cu capota portbagajului, eleganta si agresiva. BMW X6 F16 a crescut in dimensiuni, de la 4877mm lungime pana la aproximativ 4910mm. Si spatiul interior este acum mai generos.

bmw-x6-2015-1

Randarile prezentate ne dau posibilitatea sa ne formam o idee despre cum ar putea arata designul final al modelului.

Modelele vor fi probabil propulsate de o noua gama de motoare de 3.0 litri twin-scroll turbo si de 3.0 litri tri-turbo, cu sase cilindri in linie, precum si de o selectie de motoare V8 de 4.4 litri imbunatatite, pentru motorizarile standard dar si pentru cele ale diviziei M. Nemtii lucreaza si la o versiune hibrida, care combina motorul de 3.0 litri cu sase cilindri cu un motor electric.

bmw-x6-2015

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

Share this Story

Articole Similare

One Comment

  1. […] viitor BMW va dezvalui cea de-a doua generatie a modelului X6 Sports Activity Coupe. BMW X6 F16 preia aceeasi platforma de la BMW X5 F15 si va fi lansat pe piata ca model de an […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Urmărește-ne și pe Facebook

Teste Video

Acum și pe iOS

Accesează BMWBLOG România prin aplicația dedicată pentru iPhone și iPad.