Noul BMW Seria 7 în viziunea designerilor pe calculator

O randare pe calculator pentru noul BMW Seria 7 nu este egală cu ce și-au imaginat designerii BMW, dar poate micșora diferențele dintre cum credem noi că va arăta și cum va arăta de fapt în realitate.

Ce vedeți în imagini nu este un BMW Seria 7 oficial, ci un render bazat pe imaginile spion. Cu siguranță mașina va arăta ceva mai bine în realitate așa cum de multe ori s-a întâmplat în cazul modelelor de la BMW. Și dacă noul BMW Seria 7 vi se pare urât, în timp urâtul ăsta se va transforma într-un agresiv care va rezista în timp și va îmbătrâni mai greu în fața trendurilor trecătoare de design, așa cum au făcut-o și BMW-urile desenate de Bangle. Totuși, lucrurile cu adevărat importante pentru noul BMW Seria 7 se găsesc la interior acolo unde va primi un nou sistem iDrive cu ecran tactil și un sistem pe nume TouchCommand pentru pasagerii din spate. Acesta din urmă va consta într-o tabletă Samsung cu ajutorul cărei pasagerii din spate vor avea acces la multe funcții ale mașinii printr-o aplicație dedicată.

Noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7 va fi construit pe o platformă nouă intitulată „35up”, o platformă construită cu ajutorul aluminiului, fibrei de carbon și oțelului. Datorită ei noul BMW Seria 7 va cântări cu aproximativ 200 kg mai puțin decât generația precedentă, ceea ce va permite constructorului să monteze sub capota limuzinei bavareze și un motor cu patru cilindri supraalimentat. De asemenea, noul BMW Seria 7 va beneficia de noi motorizări cu șase cilindri în linie, de un V12 de 6,6 litri preluat de la Rolls Royce, un V8 de 4,4 litri twin-turbo preluat de la BMW M5, dar și de un propulsor plug in hybrid care va dezvolta 300 CP. Noul BMW Seria 7 va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din Septembrie de anul acesta, dar până atunci vom vedea cu siguranță și alte interpretări, precum și dezvăluiri despre noile tehnologii ce vor echipa mașina.

Sursa: World Car Fans 

Noul BMW Seria 7 - randare

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account